Boek hier uw verblijf

Feestelijk

Feesten, partijen en recepties

Wij bij Plein Vijf houden wel van een feestje! Uw gasten worden verzorgd door ons gastvrij personeel, zodat u zelf ook kunt genieten. Ieder feest bij Plein Vijf is uniek. Wij denken graag mee en maken ieder feest op maat op basis van uw wensen. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid, kwaliteit en creativiteit staan hierbij hoog in het vaandel. Wat uw gelegenheid ook is, bij Plein Vijf wordt het altijd een succes!

Naast de locatie en service, bieden wij ook vermaak tijdens uw feest of partij. Zo organiseren wij ‘Wie is de Mol’, Bikestep tours, speurtochten en nog veel meer. Meer informatie? Neem dan contact met ons op  via info@pleinvijf.nl of via 0493 327 040. Een verzameling van onze activiteiten vind u op partyplanner.nl!

Trouwen bij Plein Vijf

Vier uw mooiste dag bij Plein Vijf. Bij ons heeft u alles onder één dak op een ideale locatie, met een gastvrije service, eten en drinken van hoge kwaliteit en goed verzorgde faciliteiten. Heeft u of hebben uw gasten geen zin om naar huis te gaan? Dan blijft u gewoon bij ons slapen!  Bekijk hier onze kamers en onze bruidssuite voor een huwelijksnacht om nooit te vergeten.

Met onze jarenlange ervaring geven wij u graag advies bij het invullen van deze dag en denken wij mee met alles wat hier bij komt kijken. Onze zalen zijn geschikt voor elk soort en maat gezelschap en worden helemaal naar uw wensen ingevuld. Wij nodigen u van harte uit om de locatie te komen bekijken. Maak van te voren een afspraak met onze sales-afdeling via info@pleinvijf.nl, of via 0493 – 327 040

Uw vriendendag of familieuitje, dat regelen wij!

Helemaal geen inspiratie voor een vriendendag of familieuitje? Geen zorgen, dat regelen wij voor u. Met een leuk aanbod van verschillende spellen en uitstapjes zal u zich niet vervelen! Bekijk de mogelijkheden via onze website www.partyplanner.nl of neem contact met ons op!