Boek hier uw verblijf

Valentijnsdag komt er weer aan!

We zitten alweer een paar weken in 2019, maar we willen toch nog even terugblikken op de speelgoed actie van eind 2018. Het is echt een ongelofelijk succes geworden, dankzij een heleboel gulle en vrijgevige mensen. Wellicht hebben jullie op de social media kanalen van Plein Vijf de foto’s en de video van al het ingezamelde speelgoed voorbij zien komen. Nogmaals onze hartelijke dank voor iedereen die is langsgekomen om speelgoed te doneren, voor de kinderen van gezinnen die het zo goed kunnen gebruiken. Dankzij jullie allemaal zijn er flink wat kinderen verwend en gingen met een grote glimlach op hun gezicht naar huis met hun nieuw gekregen speelgoed!

Daarna was het tijd voor de drukke kerstdagen en natuurlijk oud en nieuw, waarbij we 2018 op een spectaculaire wijze hebben afgesloten met een geweldige Sylvesterparty! We hopen dat jullie 2019 allemaal net zo goed begonnen zijn als iedereen die met ons mee heeft gefeest.

Nog  minder dan een maand en dan is het alweer tijd voor Valentijnsdag. Heb jij al plannen om je grote liefde eens lekker in het zonnetje te zetten? Of ga je stoute schoenen aantrekken om je geheime liefde eindelijk eens mee uit eten te vragen? Op Valentijnsdag  kun je bij Plein Vijf genieten van een heerlijk romantisch 4 gangen diner, maar je kunt natuurlijk ook gewoon binnen lopen om samen met je lover gezellig  een drankje te doen! Zien we jullie terug op de dag dat we met z’n allen de  liefde vieren? Wij hopen van wel!

FacebooktwitterpinterestinstagramFacebooktwitterpinterestinstagram
Heerlijke december feestdagen!Al op zoek naar inspiratie? Bekijk ons aanbod!
Inspireer mij!