Boek hier uw verblijf

Over ons

Een pand met een verhaal

Het middelpunt van het bruisende marktplein van Deurne is nummer 5. Ooit begonnen als sigarenfabriek, nu uitgegroeid tot een bruisende ontmoetingsplek voor de lokale Deurnese bevolking en toeristen over de hele wereld. Al vanaf eind 1800 is deze plek gevuld met bedrijvigheid.

Hotel Brasserie Plein bestaat uit 5 verschillende dimensies: het luxe 4-sterren hotel, de gezellige brasserie, de open serre, het zonovergoten terras aan de markt, de lounge en het pakhuis. Tevens streven wij ernaar om een feest voor ieders zintuigen te zijn, waarbij we de vijf prikkels altijd proberen te stimuleren voor de beste beleving: zien, voelen, ruiken, horen en proeven.

Instafeed

Wij zijn te vinden op Facebook en Instagram! Bekijk onze meest recente uploads hier.

lees verder

Het team van Plein Vijf

Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Het team van Plein Vijf staat voor u klaar wanneer u ons nodig heeft en is altijd in voor een praatje, een leuke tip of een goed advies. Neem een kijkje door het smoelenboek en leer ze kennen!

lees verder

Van sigarenfabriek tot hotel …

De geschiedenis van Plein Vijf: van sigarenfabriek tot hotel Boetiek hotel brasserie Plein Vijf is ooit begonnen als sigarenfabriek op de markt in Deurne. Graag nemen wij u mee naar de vroege jaren van de 19e eeuw…

lees verder

Vacatures

Kom jij ons team versterken? Wij zijn vaak op zoek naar een leuke toevoeging aan ons team. Bekijk onze vacatures en laat ons weten als je geïnteresseerd bent! Zit er niets voor je bij, houd onze site dan regelmatig in de gaten of sturen een open sollicitatie naar pz@pleinvijf.nl Het mega gezellige huidige team van […]

lees verder