Boek hier uw verblijf

Onze FreakShakes

De FreakShakes van Plein Vijf

The Unicorn, I<3Fruit of de Crazy Caramel, heb jij ze al geproeft? Dit zijn de nieuwe FreakShakes bij Plein Vijf!

Deze hype,  oorspronkelijk komend uit Australië en inmiddels ook razendpopulair in ons koude kikkerlandje, gaat over gigantisch grote milkshakes. Niet de milkshakes die wij vroeger kende, nee, milkshakes verrijkt met allerlei lekkers! De laagjes chocolade, sprinkles, m&m’s, fruit, snoep of suikerspinnen  laten menig man watertanden bij het aanzien alleen al.

Bestel ze snel!

Bij ons in Deurne doen wij maar al te graag mee met deze hype en zijn er 3 soorten ontwikkeld waarvan wij denken dat onze gasten ze maar al te graag proeven. De Unicorn FreakShake (de linkse op de foto) is onze snoep variant! Deze stoppen we helemaal vol met snoep, zodat onze zoetekauwers niets ontbreekt.. De shake erlangs is de I<3Fruit shake, gevuld met heerlijk rood fruit en chocolade, een combinatie waarvan we weten dat het werkt! De laatste (maar zeker niet de minste) is de Crazy Caramel, ook een heerlijke zoete, afgetopt met een oubliehoorn en de lekkere donut maakt het een goede afsluiter.

Zorg ervoor dat je maag niet te vol is als je aan een FreakShake begint, want dan is de kans klein dat je er tot de laaste drup van kan genieten 🙂 Eet iets hartigs als je van plan bent deze shake als dessert te pakken! Het is natuurlijk geen officieel dessert dus wil jij m’ gewoon proeven als tussendoortje of misschien zelfs als ontbijt.. dat kan bij ons altijd!

FacebooktwitterpinterestinstagramFacebooktwitterpinterestinstagram