Boek hier uw verblijf

Feestdagen

De afgelopen tijd hebben we veel over moeten slaan, daar ontvangen wij u heel graag tijdens de December feestdagen voor luxe arrangementen, buffetten en diners! Kom dus lekker eten met Kerstmis of geniet optimaal en zorgeloos van de laatste avond van het jaar. De decembermaand staat in het teken van gezellig tafelen met vrienden en familie. De één doet dit met een uitgebreid Kerstontbijt, de ander houdt meer van een dinerbuffet! Wat er bij ons allemaal mogelijk is tijdens de feestdagen? Bekijk hieronder de opties!

Reserveer hier voor bovenstaande mogelijkheden

Bent u op zoek naar een feestelijk hotelarrangement met overnachting? Bekijk dan ons Kerst arrangement of ga voor onze spetterende Sylvesterparty incl. overnachting tijdens Oud en nieuw.

Blijft u dit jaar toch liever thuis? Ook dat begrijpen wij! In ons afhaal & bezorg aanbod vindt u heerlijke gerechten die u direct kunt bestellen voor een heerlijk feestavondje thuis!

Afhalen & bezorgen

Onze chefs hebben de koppen bij elkaar gestoken zodat wij u alsnog mogen verwennen met heerlijke gerechten tijdens de December feestdagen. Onderstaand vind u onze afhaal & bezorg mogelijkheden op een rij!   Feestdagen Hotelontbijt Deluxe Goedemorgen! Vanaf 08.30 is dit feestelijke, superdeluxe champagne-hotelontbijt klaar om opgehaald of bezorgd te worden! Een heerlijk ontbijt met […]

lees verder