Boek hier uw verblijf

Feestdagen uit eten, afhalen & bezorgen

In 2020 hebben we heel veel over moeten slaan, daarom hopen wij dat we u tijdens Vaderdag weer mogen ontvangen voor buffetten en diners! Voor nu serveren wij alle Nederlandse feestdagen bij u thuis, onze chefs hebben heerlijke afhaal & bezorg gerechten gecreëerd! Deze feestelijke opties vind u hieronder. Wilt u last minute nog bestellen maar zijn er geen mogelijkheden meer voor die dag? Dan adviseren wij heerlijke [warme] gerechten direct af te halen bij Brasserie De Stegen in Asten  of bij het Truck-Inn restaurant Nobis te Asten!

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer info? Neem dan contact met ons op.

Feestdagen afhalen & bezorgen

Onze chefs hebben de koppen bij elkaar gestoken zodat wij u alsnog mogen verwennen met heerlijke gerechten tijdens de Hollandse feestdagen. Onderstaand vind u onze afhaal & bezorg mogelijkheden op een rij! Wilt u last minute nog bestellen maar zijn er geen mogelijkheden meer voor die dag? Dan adviseren wij heerlijke [warme] gerechten direct af […]

lees verder

Uit eten tijdens de feestdagen

Wij hebben voor alle feestdagen van het jaar wel een goed idee! We serveren de meest verrassende brunches, lunches en diners tijdens de gezelligste dagen van het jaar! Bijvoorbeeld met Moederdag en Vaderdag.. Het complete ‘uit eten’ aanbod vindt u hier.

lees verder