Boek hier uw verblijf

Feestdagen uit eten, afhalen & bezorgen

Vanwege het Covid19 virus luisteren wij naar de adviezen van het RIVM, daarom het volgende nieuws: Onze Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw activiteiten zijn gewóón te reserveren! Het aanbod op locatie én onze afhaal/bezorg mogelijkheden vindt u hieronder.

Krijgen wij bericht vanuit het RIVM dat dit niet toegestaan is i.v.m. de nieuwe richtlijnen dan krijgt u uiteraard uw aankopen terug. Zoals gezegd bieden wij ook onze kerst brunches, lunches en allerlei andere (hapjes) pakketten aan voor bezorg en afhaal! Zo maken wij er samen toch nog gezellige feestdagen van!

Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer info? Neem dan contact met ons op.

Uit eten tijdens de feestdagen

Wij hebben voor alle feestdagen van het jaar wel een goed idee! Zo serveren we in onze brasserie de meest verrassende brunches, lunches en diners tijdens de gezelligste dagen van het jaar! Bijvoorbeeld met de decemberfeestdagen; Sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Het complete ‘uit eten’ aanbod vindt u hier.

lees verder

Feestdagen afhalen

Onze chefs hebben de koppen bij elkaar gestoken zodat wij u alsnog mogen verwennen met heerlijke gerechten tijdens Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw. Onderstaand vind u onze afhaalmogelijkheden op een rij! Het hotelontbijt, de kerstbrunch en de nieuwjaarsbrunch kunnen wij ook bij u bezorgen. Voor de inhoud klikt u op de oranje titels. Wie zoet is krijgt […]

lees verder

Feestdagen bezorgen

Onze chefs hebben de koppen bij elkaar gestoken zodat wij u alsnog mogen verwennen met heerlijke gerechten tijdens Kerst en Oud&Nieuw. Onderstaand vind u onze bezorgmogelijkheden op een rij, deze zijn ook af te halen! Voor de inhoud klikt u op de oranje titels. Let op; wij bezorgen binnen een straal van 5 km van Boetiek […]

lees verder