Boek hier uw verblijf

Brasserie

Gezelligheid en gastvrijheid

Gezelligheid en gastvrijheid staan centraal in Brasserie Plein Vijf. Met de sfeervol ingerichte locatie en een gevarieerde kaart heeft onze brasserie zich ontwikkeld als een belangrijke ontmoetingsplek in Deurne. Bij Plein Vijf kunt u genieten van kwaliteit voor een prima prijs, die u wordt verzorgd door onze gastvrije medewerkers: of u nu komt voor een kopje koffie, een avondje tafelen of een gezellige borrel. Benieuwd naar ons gastvrije team? Neem een kijkje in het smoelenboek!

Neem snel een kijkje op ons internationale à la carte menu en ontdek de verscheidenheid aan gerechten, die met liefde en creativiteit door onze keukenbrigade worden bereid. Naast een à la carte kaart serveren wij elk seizoen een aangepast 3-gangen menu, gebaseerd op de tijd van het jaar. Bij onze gerechten serveren wij de lekkerste wijnen uit verschillende windstreken. Heeft u een allergie of volgt u een speciaal dieet? Laat het ons weten en wij zullen er voor zorgen dat u gewoon mee kunt genieten.

Regelmatig wordt er entertainment verzorgd in de brasserie in de vorm van onder andere d.j.’s en live muziek. Vanuit de serre, of ’s zomers vanaf het terras, kunt u genieten van het zicht op het altijd levendige marktplein. Houdt onze Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alles wat Plein Vijf organiseert door het jaar heen.

test

Menukaart

Laat u verleiden .. Laat u verleiden door onze menukaart vol lekkere, eigentijdse gerechten. Onze keukenbrigade bereidt alle gerechten met liefde, kwaliteit en creativiteit, met het oog op lokale en bewuste ingrediënten. Hier zijn wij trots op en dit delen wij graag met u. 2 maal per jaar vernieuwen zij de gehele menukaart, waardoor u […]

lees verder

High Tea Plein Vijf

Genieten van heerlijke theesoorten en de lekkerste hapjes Overgewaaid als een echte Engelse traditie die afstamt uit de Victoriaanse tijd, is de High Tea inmiddels volledig opgenomen in de Nederlandse begrippen. Langdurig tafelen met hartige en zoete hapjes, onder het genot van de beste theesoorten. Een prima gelegenheid om bij te kletsen met familie, vriendinnen […]

lees verder