Boek hier uw verblijf

Brasserie

Gezelligheid en gastvrijheid

Gezelligheid en gastvrijheid staan centraal in Brasserie Plein Vijf. Met de sfeervol ingerichte locatie en een gevarieerde kaart heeft onze brasserie zich ontwikkeld als een belangrijke ontmoetingsplek in Deurne. Bij Plein Vijf kunt u genieten van kwaliteit voor een prima prijs, die u wordt verzorgd door onze gastvrije medewerkers: of u nu komt voor een kopje koffie, een avondje tafelen of een gezellige borrel. Benieuwd naar ons gastvrije team? Neem een kijkje in het smoelenboek!

Neem snel een kijkje op ons internationale à la carte menu en ontdek de verscheidenheid aan gerechten, die met liefde en creativiteit door onze keukenbrigade worden bereid. Naast een à la carte kaart serveren wij een heerlijk sharing dinner, gebaseerd op de tijd van het jaar. Bij onze gerechten serveren wij de lekkerste wijnen uit verschillende windstreken.

Regelmatig wordt er entertainment verzorgd in de brasserie in de vorm van onder andere dj’s en live muziek. Vanuit de serre, of ’s zomers vanaf het terras, kunt u genieten van het zicht op het altijd levendige marktplein. Houdt onze Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Menukaart

Laat u verleiden .. Laat u verleiden door onze menukaart vol lekkere, eigentijdse gerechten. Onze keukenbrigade bereidt alle gerechten met liefde, kwaliteit en creativiteit, met het oog op lokale en bewuste ingrediënten. Hier zijn wij trots op en dit delen wij graag met u. 2 maal per jaar vernieuwen zij de gehele menukaart, waardoor u […]

lees verder

Restaurant arrangementen

Speciaal samengesteld: heerlijk en compleet Heerlijke arrangementen in onze super gezellige brasserie, geserveerd met de lekkerste gerechten, bijzonder compleet en gunstig geprijsd! Vriendenuitje, vriendinnenweekendje of een familiedag organiseren? Deze arrangementen maken een gezellige dag samen helemaal compleet!

lees verder

Ontbijtbuffet

De dag begin je écht goed met ons ontbijtbuffet! Geniet iedere ochtend van ons uitgebreid ontbijtbuffet. Wij serveren voor onze hotelgasten maar ook voor onze brasserie gasten allerlei vers afgebakken broodsoorten, verschillende ontbijtgranen, vers fruit, yoghurt, eiergerechten, worstjes en ontbijtspek! Of kies voor lekkere vleeswaren, kazen, zoet beleg en natuurlijk onbeperkt koffie, thee melk en […]

lees verder
8 gangen Amuse dunchhet nieuwe uit eten tussen lunch en diner !

Acht heerlijke gangen lang genieten van een amuse-dunch! Deze kleine culinaire kunstwerkjes zijn speciaal daarvoor gemaakt maar kunnen ook prima als uitgebreide lunch of amuse diner! Om samen met je vrienden van te genieten, èn iedere week opnieuw een heerlijk menu van onze chef!