Boek hier uw verblijf

Oh, het najaar is zo mooi.

De sjaals gaan weer omhoog, de mutsen op en de warme sokken worden uit de kast getrokken, het najaar is er! Wij van Plein Vijf hebben er eigenlijk allemaal best wel zin in.. De kerst komt eraan en dat betekend natuurlijk heel veel lekker eten, familie en/of vrienden en gezelligheid! Ohja, eerst komt de Sint nog langs en die zorgt voor heel veel blije kinderen waar wij ook heel blij van worden! Na de kerst komt het nieuwe jaar weer in zicht.. de tijd van goede voornemens en leuke plannen voor dat jaar.

In december zal ook de 10e (!) editie van het IJsfestijn weer in Deurne plaatsvinden. Deze start op vrijdag 15 december 2017 en duurt tot met zondag 7 januari 2018. Door de entreeprijs zo laag mogelijk te houden, maakt de organisatie het schaatsen voor alle kinderen uit de gemeente Deurne bereikbaar. Dit jaar wordt er een extra grote baan aangelegd voor de allerkleinsten. Kinderen die nog niet zo goed kunnen schaatsen, kunnen daar naar hartenlust oefenen met hun ouders!

Zoals sommige al weten hopen wij ook op een hoop gezelligheid binnen het hotel! We snakken naar die romantische winteravonden waar men bij ons komt genieten van een hapje of een drankje. Dat ze weer en wind verslaan om toch knus te komen dineren bij kaarslicht. Of dat gasten zich lekker komen opwarmen aan een kop thee. Zucht, wat kan de winter toch romantisch zijn.

Voor de niet-sterren-chefs onder ons, wij hebben een heel fijn aanbod om zowel de kerst als oud & nieuw door te komen zonder dat je maar íets hoeft te bereiden! We kunnen zorgen voor een heerlijk 4-gangen kerstmenu of bijvoorbeeld een brunch, voor als iedereen ’s avonds al andere plannen heeft.. Natuurlijk kan er tijdens deze dagen gewoon genoten worden van de a la carte kaart en het wintermenu.

Ook het nieuwe jaar zijn we niet vergeten hoor.. Maar eerst dit jaar goed afsluiten! Dit kan bij ons met een gezellige Sylvesterparty op 31 december. Dit is vooral een avond vol eten, gezelligheid, champagne, live muziek en vuurwerk. Als je geen zin hebt om te rijden dan reserveer je er toch gewoon een kamer bij? Het gehele aanbod kunt u vinden op de Kerstfolder bij Plein Vijf, of ga even naar www.proefdefeestdagen.nl

Ook dit jaar hopen we op heel erg veel gezelligheid! Heb je hele andere wensen voor kerst? Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagramFacebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram