Follow Us on social media

Facebooktwittergoogle_pluspinterestinstagramFacebooktwittergoogle_pluspinterestinstagram
Boek hier uw verblijf

Arrangementen

Compleet verzorgde arrangementen, zodat u optimaal kunt genieten

Bekijk hieronder de verschillende arrangementen die wij op dit moment aanbieden. Houd de site in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe arrangementen bij!

Boek hier direct één van onze arrangementen

test

Beer & Burgers arrangement

Geniet van een nacht midden in het centrum van Deurne o.b.v. half pension (best burgers in town!) én keuze uit onze beroemde bierarrangementen!

lees verder

Culinair arrangement

Geniet van de kunsten van onze chef met het culinair arrangement in het bourgondische Deurne!

lees verder

Brabants Fietsarrangement

Ontdekt nationaal park de Groote Peel en de leuke Brabantse dorpjes per fiets met ons luxe Fietsarrangement. Geniet van 3 dagen / 2 nachten heerlijk eten, prachtige natuur en échte Brabantse gezelligheid

lees verder

Half – Pension Arrangement

Geniet 3 dagen / 2 nachten van een volledig verzorgd arrangement bij Boetiek Hotel Plein Vijf. Het arrangement is inclusief een verblijf in een kamer naar keuze, dagelijks een ontbijtbuffet en dagelijks verrassingsdiner!

lees verder

Toverland arrangement

  Toverland Het attractiepark in het zuiden van Nederland mag zich tot de top-parken van Europa rekenen. Het park biedt attracties voor alle leeftijden, dus ook de ouders zullen zich prima vermaken tijdens een dagje Toverland! In de zomer organiseert Toverland de ‘midzomeravonden’ (19 juli tm 23 augustus). 6 avonden vol zomerse sfeer en live […]

lees verder